Hem / PT Online

PT Online

Femme Active erbjuder personlig träning online där vi hjälper dig att nå dina mål. Oberoende av vad ditt mål är; få mer energi och ork i vardagen, komma igång på gymmet, bli starkare, komma i kläderna igen eller kunna leka med barnen i lekparken. Vi kommer att hjälpa dig att utforma en bra plan som hjälper dig att nå dina mål och, såklart, stötta dig längs hela vägen.

Med vår PT Online får du hjälp att komma igång med din träning och nå dina mål. Du får en komplett och individanpassad lösning för att komma igång med och vidmakthålla din träning. Femme Active arbetar utifrån ett holistiskt synsätt där vi tar hänsyn till ”hela” människan. Med grund inom fysioterapi har vi ett prehab tänk och tar hänsyn till dina förutsättningar och eventuella tidigare skador eller besvär. Vi besitter även kompetens inom kvinnohälsa varför du med fördel kan boka in dig för personlig träning online som gravid eller nybliven mamma.

PT upplägget går till så att Femme Active först kommer att skapa en profil av dig och utefter detta utforma ett individuellt träningsupplägg. Gratis videokonsultationer varje vecka ingår. Grundutbudet av PT Online sträcker sig upp till 12 veckor men kan förlängas vid behov/önskemål.  Komplettera din PT Online med vår Kostrådgivning Online för ett komplett upplägg.

Sagt om vår PT Online:

”Jag är så glad att jag kontaktade er för att komma igång med min träning. Jag är äntligen igång igen efter flera års uppehåll pga. graviditet och barnafödande. Jag har fått hjälp med min onda rygg och kan nu röra mig som förr. Är så tacksam för Marias outtröttliga stöd och pepp genom hela processen.” /Jenny

”Roligt och bra upplägg där ni hela tiden varit lyhörda och kunnat justera och anpassa träningen efter just mina behov. Känner mig nu trygg och redo att fortsätta på egen hand.” /Sofie

”Har kunnat snöra på mig löparskorna igen och löptränar regelbundet igen efter två täta graviditeter, varav ett slutade med kejsarsnitt. Fått bra och heltäckande styrketräningsprogram som jag kan jobba på med hemma, som ett komplement till löpningen. Är nöjd med dessa 12 veckor- tack.” /Karolina

PT Online: 4 veckor

995 kr

Profil, individuellt träningsupplägg, träningsdagbok, kostråd, veckorapport med uppföljning, justering/progression och support samt gratis videokonsultationer. 4 veckor.

PT Online: 8 veckor

1795 kr

Profil, individuellt träningsupplägg, träningsdagbok, kostråd, veckorapport med uppföljning, justering/progression och support samt gratis videokonsultationer. 8 veckor.

PT Online: 12 veckor

2685 kr

Profil, individuellt träningsupplägg, träningsdagbok, kostråd, veckorapport med uppföljning, justering/progression och support samt gratis videokonsultationer. 12 veckor.

Femme Active

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en chans att leva upp till dess fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är bara några moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera webbläsare nu

Jag vill fortsätta ändå.