Hem / Onlinetjänster

Våra onlinetjänster

Femme Active erbjuder kompletta träningskurser, personlig träning, kostrådgivning och fysioterapi online. Allt för att du på ett smidigt, effektivt och roligt sätt ska kunna ge dig själv de bästa förutsättningarna till en god hälsa!

Träning & Kost online

Med vår onlineträning bestämmer du var, när och hur du vill träna. Vår uppgift är att guida, stötta och peppa dig längs vägen. Femme Active har ett helhetstäckande upplägg med effektiv och anpassad träning för den gravida kvinnan GravidBoost och skonsam och strukturerad återträning för den nyblivna mamman MammaBoost. Vår kurs Bålstark vänder sig till dig som önskar få hjälp att bygga upp en stark, uthållig och välfungerande bålmuskulatur. *Fler träningskurser är på gång under våren 2021!

För dig som önskar ett individuellt anpassat tränings- eller kostupplägg erbjuder vi personlig träning och kostrådgivning online. Vi gör en nulägesprofil, tar reda på dina mål och skapar en effektiv och hållbar väg för att nå dem.

Femme Active erbjuder dessutom konsultation online med Leg. Fysioterapeut. Detta passar dig som har specifika besvär med exempelvis smärta, skador eller sjukdom i botten. Det kan även röra sig om mer specifik rådgivning utifrån tillstånd såsom graviditet.

Psst… det enda du behöver för att kunna ta del av våra onlinetjänster är en dator, platta eller mobiltelefon. Läs mer om vårt utbud under menyn ”Online”, här nedan eller kika in i vår butik.

GravidBoost

fr. 495 kr

Färdiga träningspass via pedagogiska instruktionsvideos och informativt kursmaterial anpassade för den gravida kvinnan, utformade med hänsyn till den aktuella trimestern. Passen inkluderar både stärkande helkroppsträning, bäckenbottenträning och förlossningsförberedelse genom andnings- och avspänningstekniker.

MammaBoost

fr. 495 kr

För dig som har blivit mamma och vill komma igång med träning på ett skonsamt sätt efter graviditeten.

Lanseras vid årsskiftet.

Bålstark

495 kr

Bygg en stark och uthållig bål. Övningsbank med informativa videoklipp och tydliga instruktioner i tre färdiga pass med och utan redskap. Passen inkluderar hållningsscreening, funktionell andning, bäckenbottenträning och successivt stegrade och stärkande övningar för mag- och ryggmuskulatur.

Kostrådgivning Online

1895 kr

Heltäckande kostrådgivning online där du får hjälp att hitta till hälsosamma och hållbara matvanor och nå dina mål. Du kommer ha tillgång till coachning och stöd genom hela processen.

PT Online

fr. 995 kr

Personlig träning online där vi hjälper dig att utforma en heltäckande och effektiv plan som hjälper dig att nå just dina mål. Du får stöd genom hela processen och kommer ha garanterat roligt längs vägen.

Femme Active

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en chans att leva upp till dess fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är bara några moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera webbläsare nu

Jag vill fortsätta ändå.