Hem / Bålstark

Bålstark

För dig som vill bygga upp en stark, uthållig och välfungerande bålmuskulatur som du har nytta av i din vardag och när du utövar träning eller under aktiviteter som ställer högre krav stabilitet och kontroll. I Bålstark ingår färdiga pass och kursmaterial som hjälper dig till en bättre hållning och att bygga en stark och funktionell bål från grunden.

I Bålstark får du via informativa och pedagogiska videoklipp och kursmaterial i tre olika pass, med och utan redskap, lära dig att andas rätt, aktivera din bäckenbotten, bli smidig och träna din mag- och ryggmuskulatur i olika övningar. Passen är framtagna av fysioterapeut och anpassade för att alla ska klara av träningen oavsett tidigare träningsbakgrund.

Bålstark

495 kr

Bygg en starkare och uthålligare bål. Övningsbank med videoklipp och instruktioner. Tre färdiga pass med och utan redskap, totalt ca. 30 övningar.

Femme Active

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en chans att leva upp till dess fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är bara några moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera webbläsare nu

Jag vill fortsätta ändå.