Hem / Kostrådgivning Online

Kostrådgivning Online

Vi erbjuder kostrådgivning online där du får hjälp att hitta till hälsosamma och hållbara matvanor och nå dina mål. Oavsett om dina mål handlar om att få ökad ork och energi, viktminskning, hälsosam viktökning eller att kunna prestera bättre i din vardag och träning.

I vår kostrådgivning online får du hjälp att hitta till hälsosamma och hållbara matvanor och nå dina mål. Kroppen behöver tillgodoses med rätt slags energi och näring och en hälsosam kosthållning är a och o för att inte drabbas av näringsbrist, trötthet och sjukdom. Femme Active har specifik kompetens inom kvinnohälsa, bland annat kostrådgivning för gravida och ammande, perioder i livet då kroppen ställer andra krav på vad vi behöver få i oss och inte. Med ett skräddarsytt kostprogram utefter din livssituation, träningsstatus och mål behöver du inte oroa dig för detta. Kostprogrammet är skapat efter just dina förutsättningar och behov.

Kostrådgivningen går till så att vi först kommer skapa en profil av dig och utefter detta utforma ett heltäckande personligt kostprogram med måltidsplanering och färdiga recept samt träningsprogram om så önskas. Du kommer få tillgång till kostdataprogrammet ”Nutrition Data” under användarperioden med tillgång till receptbank, data kring energi- och näringsintag, kost- och träningsdagbok samt veckorapport med personlig uppföljning, justering och support via mejl under 12 veckor. Dessutom ingår tre stycken 30 min digitala coachningsamtal kring kost och träning.

Sagt om vår kostrådgivning:

”Jag har hittat en bra balans mellan kosten och träningen. Jag har börjat äta mer regelbundet och fått ny inspiration med goda recept som håller mig mätt och nöjd. Jag känner mig generellt mycket piggare och gladare!” /Anna

”Tack för dessa givande månader! Jag har inte bara fått hjälp att lägga om min kost och minskat 11 kg i vikt, jag har även fått hjälp att komma igång med regelbunden träning och verktyg för att hålla i de förändringar jag gjort. Jag har mer energi än jag haft på flera år.” /Sandra

”Jag har hållit i min nya vikt trots semestertider, jag vet nu hur jag hittar tillbaka till goda rutiner när jag har emellanåt har tappat fotfästet. Det har känts skönt, att veta hur man kommer tillbaka, att detta är hållbart och fungerar i längden.” /Sanja

Kostrådgivning Online

1895 kr

Profil, registrering av kost och fysisk aktivitetsnivå, tillgång till kostdataprogrammet ”Nutrition Data”, individuellt utformat kost- och träningsprogram, måltidsplanering och recept, kost- och träningsdagbok, veckorapport med personlig uppföljning, justering och support via mejl. 12 veckor. Tre stycken 30 min digitala coachningsamtal kring kost och träning. Möjlighet att förlänga perioden vid behov.

 

Femme Active

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en chans att leva upp till dess fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är bara några moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera webbläsare nu

Jag vill fortsätta ändå.