Seasonal Yoga

Seasonal yoga är en mjukt flödande hatha-yoga där de olika flödena och positionerna ändras med energin i de olika årstiderna. Med hjälp av rörelser som främjar energiflödet påverkas både organ och nervsystem. Det ingår även mer stillsamma yin-positioner som hålls lite längre för att ge möjlighet att verkligen känna in kropp och sinne.

Passen hjälper dig att bygga upp styrka, rörlighet och balans och ger samtidigt en avstressande effekt och ökad kroppskännedom. Seasonal yoga passar både dig som är nybörjare och dig som är van.

Exempel på vad du kommer att få öva dig i under passen:

  • Mjuka fysiska rörelser och kroppspositioner
  • Meditation
  • Andningsövningar
  • Avslappning

Vilka kan delta?

Yogan passar både för nybörjare eller dig som är van yogautövare sedan tidigare. Inga förkunskaper krävs. Du kommer att få vägledning och instruktioner av en utbildad och engagerad instruktör. Vissa fysiska övningar kan vara något mer utmanande än andra men är på en sådan nivå att alla deltagare kan klara av dem. Ibland kan enkla anpassningar som instruktören visar underlätta och utgöra alternativ. Du kommer hela tiden att kunna anpassa passet till din egen ork och dagsform – press och krav lämnas utanför träningssalen.

Vilken utrustning krävs?

Ta med egen yogamatta om du vill. Det kommer dock att finnas mattor att låna för den som inte har. Klä dig gärna i ”lediga” kläder som känns sköna mot kroppen och som du kan röra dig obehindrat i. En vattenflaska kan vara bra att ha till hands.

Övrigt:

Om du har besvär eller sjukdom där särskilda restriktioner av läkare eller annan sjukvårdspersonal givits inför deltagande i träning, informera instruktör om detta inför deltagande i passen.

Femme Active

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en chans att leva upp till dess fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är bara några moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera webbläsare nu

Jag vill fortsätta ändå.