Integritetspolicy och allmänna villkor

Dataskydd och sekretesspolicy

Femme Active värnar om din integritet och att du ska känna dig säker på att vi hanterar dina personuppgifter på ett korrekt sätt. Denna dataskyddspolicy förklarar hur vi samlar in och använder dina personuppgifter när du använder våra tjänster. Den beskriver också dina rättigheter och hur du kan göra dessa gällande.

Femme Active samlar in information som du ger till oss. Du kan komma att ge oss information om dig själv när du bokar en av våra tjänster, väljer att betala i vår kassa, kontaktar oss eller använder dig av våra tjänster via web. Beroende på vilken tjänst du väljer, kan denna information vara:

  • Person- och kontaktinformation: namn, födelsedatum, personnummer, adress, e-post, mobilnummer, etc.
  • Betalningsinformation: kredit- och kontokortsuppgifter (kortnummer, giltighetsdatum och CVV-kod),fakturainformation, bankkontonummer, etc.

Du kan när som helst ändra din information genom att kontakta oss.

Vi behandlar personuppgifter främst för att fullfölja våra förpliktelser mot dig. Vi behöver kunna administrera din bokning, kommunicera med dig, tillhandahålla den bästa behandlingen vid varje behandlingstillfälle och för uppföljning. Vi är enligt PDL skyldiga att föra journalanteckningar i samband med fysioterapeutisk insats. Vår utgångspunkt är att inte behandla fler personuppgifter än vad som behövs för ändamålet och vi strävar alltid efter att använda de minst integritetskänsliga uppgifterna.

Vi kan komma att dela dina personuppgifter till leverantörer och/eller underleverantörer för utförandet av våra kontraktuella åtaganden gentemot dig. Femme Active delar inte uppgifterna med någon tredje part utom då de finns lagkrav som t.ex för bokföring och journalhantering.

Vi sparar dina uppgifter så länge som det är nödvändigt för att utföra våra kontraktuella åtaganden gentemot dig och så länge det krävs enligt lagstadgade lagringstider eller nödvändigt enligt andra berättigade intressen.

Du har rätt att begära att få ta del av alla uppgifter vi lagrat om dig. Du har också rätt att begära att vi tar bort alla uppgifter vi har om dig. Men även där finns lagkrav som kan göra att vissa uppgifter måste sparas viss tid. Om du har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen.

 

Cookies

När du använder vår webbplats kommer så kallade “cookies” att lagras på din enhet. Cookies är små textfiler som används för att förbättra upplevelsen av webbplatsen, till exempel för att spara språkinställningar eller dylikt så du inte behöver göra dessa på nytt för varje besök. Vi använder oss av två olika typer av cookies, permanenta cookies och session-cookies.

Permanenta cookies.

En permanent cookie ligger kvar på besökarens dator under en bestämd tid. På denna webbplats används dessa för att förbättra webbplatsen genom att få statistik hur en besökare använder webbplatsen, till exempel vilka artiklar som läses mest och hur användare rör sig i navigeringen.

Session cookies.

En session cookie lagras tillfälligt i datorns minne under tiden en besökare är inne på en webbsida. Session cookies försvinner när du stänger din webbläsare. På denna webbplats används session cookies för att hantera information som du lämnar när du använder denna webbplats tjänster.

Om du invänder mot användning av cookies och inte vill att dessa lagras på din enhet, kan du stänga av cookies i din webbläsares säkerhetsinställningar, se din webbläsares hjälpsidor för mer information.

Våra Cookies som används

NamePublisherType

 

Allmänna villkor

MNV Rehab & Friskvård AB (bolagets adress: Björnskinnsvägen 11, 722 45 Västerås) är registrerat hos Bolagsverket med organisationsnummer 559249-8421 och har sitt huvudkontor på Friledningsgatan 3b, 721 37 Västerås. Du kommer i kontakt med oss via mejl info@femmeactive.se eller tel. 021-548 92 45.

Vid köp av tjänster hos oss samtycker du till gällande villkor.

Ångerrätt

Som konsument har du fjorton dagars ångerrätt enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Du har i egenskap av konsument rätt att ångra eller ändra ditt köp inom fjorton dagar från dagen du får tillgång till varan. För påbörjat arbete för PT-online och kostrådgivning online kommer avdrag att göras för redan utfört arbete. Kost- och träningsschema är inte returbara, när dom väl är utskickade. Vid köp av digitala innehåll (GravidBoost, MammaBoost, Bålstark) gäller ej ångerrätten. Vid fel på varan har du som konsument rätt att få varan omlevererad inom tre år från köpet. Vid köp av träningskort eller kurs i fysisk lokal kan aktuell sådan oavsett anledning ej frysas, med undantag längre tids sjukdom hos deltagare där läkarintyg krävs för att styrka detta. Vid kortare sjukdom eller tillfällig frånvaro av instruktör tillgodoräknas ej uteblivna pass. Vi oplanerad längre tids frånvaro av behandlare/instruktör (frånvaro mer än en månad, undantaget inplanerad semestertid) kommer du kompenseras med förlängd möjlighet att nyttja aktuell tjänst eller ersättning med en digital tjänst.

Upphovsrätt

Allt material, program, text, sajtlayout och bilder du får tillgång till på vår hemsida eller via digitala tjänster har Femme Active laglig upphovsrätt till. Det är ett lagbrott att kopiera material och lägga ut det på sociala medier eller på annat sätt dela med dig till någon annan, detta gäller även om den person du delar materialet också är eller har varit kund/patient hos oss.

Övrigt

Material och tjänster är framtagna av Leg. Fysioterapeut, Hälsopedagog och Lic. Kostrådgivare. Innan du köper och påbörjar ett träningspass eller kostschema, konsultera din läkare eller ansvarig vårdgivare. All träning sker på egen risk. Som kund/patient har du skyldighet att informera om sådant som kan komma att påverka din behandling, träning och/eller kostrådgivning. Till detta räknas både nuvarande och tidigare sjukdomar samt skador.

 

Femme Active

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en chans att leva upp till dess fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är bara några moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera webbläsare nu

Jag vill fortsätta ändå.